Магазин от веригата T MARKET – вече и в Нова Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG-631ca54a3d737df59316754bdeee106c-VНа 03.12.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Нова Загора. Той се намира на ул. „Христо Ботев“ 33. Това е 87-ят обект за бързо растящата верига, която присъства в 43 града в цяла България.

Новият магазин беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”. Двамата прерязаха лентата само в присъствието на новите си служители поради мерките, взети за ограничаване разпространението на COVID-19.

„За мен е удоволствие, че T MARKET  присъства вечеи в Нова Загора. Искам да благодаря на всички наши герои, които не се уплашиха, нито умориха да работят в условия на пандемия. Адмирации за техния професионализъм! Приветствам новите ни колеги, чиято отговорност е голяма. С общи усилия вярвам, че новият T MARKET ще сепревърне в любимо място за пазаруване за всички в Нова Загора!”,коментира генералният директор на “Максима България” Петър Павлов.

От веригата напомнят, че сигурността и доброто здраве на клиентите и служителите е от първостепенно значение. Работи се при спазване на всички изисквания на здравните власти.

“Въвели сме допълнителен засилен вътрешен контрол за изпълнението на противоепидемични мерки. Вярваме, че със спазването на някои много лесни, но ефективни правила, можем да намалим риска от разпространението на вируса, да предпазим себе си околните. С отварянето на T MARKET Нова Загора разкриваме над 20 работни места и осигуряваме бърз и лесен достъп до всичко необходимо за едно домакинство. Щастливи сме, че в този труден за всички момент, можем да сме максимално полезни на хората,” заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

T MARKET винаги са се славели с едни от най-ниските цени на пазара и не спират да доказват, че са практичният избор на българина. Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват от специалните за Нова Загора ударни ценинаразнообразни и качествени стоки.

Новият обект разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, а в хлебния бар ще откриете широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място.Новозагорци ще могат да се възползват и от богатия избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място 100% прясно българско месо. Специално място е отредено и за привържениците на БИО и органик храни.

Допълнителна информация:

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2000 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн