Към национално единство в кризата призовава Клуб “Георги Кирков” – Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
До:

Председателя на Народното събрание
Министър-председателя на Република България
Президента на република България

КОПИЕ – до:  ПП ГЕРБ, ПП БСП, ПП ДПС, ПП Воля

АПЕЛ

от членовете на Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” – Казанлък

 

Уважаеми госпожи и господа управляващи,

Уважаеми политици от всички български партии,

kirkovВследствие на избухналата световна пандемия от COVID-19 в началото на тази година българският народ за пореден път в своята история е изправен пред здравна, икономическа и социална катастрофа!

Този път общата заплаха над света и над българското общество не ни обединява като народ, а ни разделя. Този път обществото ни е разделено на вярващи и невярващи в пандемията от коронавирус, за и против маските, за и против налагането на по-строги мерки. И за съжаление резултатите от това разделение се измерват със загубата на човешки животи.

Уважаеми управляващи, 

Уважаеми политици,

Ние, членовете на дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков“ – Казанлък, апелираме всички да се обедините зад спасяването на българския народ, за извеждането на България от това критично състояние.

Спасението на България и на българския народ минава през обединение и единодействие в името на страната ни и защита на българския интерес. А това зависи от всяка една политическа партия – на власт или в опозиция.

Търсенето на политически дивидент в момент като този е равносилно на подписване на животозастрашаваща присъда над българските граждани.

Българският народ е оцелявал през вековете – под робство, във войни и национални катастрофи, когато е бил заедно и когато е бил сплотен!

Не разделяйте и не противопоставяйте народа!

А заедно нека бъдем неговият герой, който го обединява и извежда здрав и силен от предизвикателството COVID-19. 

Уважаеми българи,

Ние, членовете на дискусионен клуб „Георги Кирков“, апелираме – да се доверим на специалистите! Призоваваме за спазване на всички противоепидемични мерки, посочени от тях. Мерки, които виждаме, че дават добри резултати по света в тази критична ситуация.

Само заедно и единни можем да преодолеем заплахата, изправила се пред нас!
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн