ВМРО помогна на социално слаби старозагорци в Деня на християнското семейство

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
676767676748На днешния 21 ноември православната църква отбелязва празника Въведение Богородично. Единствено българите празнуваме този ден като празник на Християнското семейство. Векове наред нашите деди са смятали, че семейството е свещено. В семейството, състоящо се от майка, баща и техните деца, се съхранява народността и духовността ни през годините.

На този ден традиционно Общинската структура на ВМРО – Стара Загора подпомага най-нуждаещите се старозагорци с хранители продукти. Тази година ВМРО отново осигури продукти за хора в нужда. В църквите „Св. П. Хилендарски“ и „Св. Троица“ от партията дариха на социално слаби хора боб, леща, брашно, олио и рибни консерви.

Актовете на взаимопомощ и дарение са важни в днешното трудно време. Честит празник на Християнското семейство! Бъдете здрави. Бог да пази България! – заявяват и днес от ВМРО – Стара Загора.

От партийната структура отбелязват всички християнски празници с благородни жестове към съгражданите си. На Голяма Богородица дамите от ВМРО – Стара Загора подпомогнаха Дома за деца, лишени от родителски грижи „Българка“ с хранителни продукти. А миналата година за Деня на християнското семейство отново раздаваха пакети с храни от първа необходимост на нуждаещите се.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн