“Лесо инвест” ООД взе Голямата награда “Строител на годината”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_5747 (Large)IMG_5754 (Large)В Областна администрация – Стара Загора днес бяха раздадени наградите за Строител на годината на Камарата на строителите в България – Областно представителство Стара Загора. На връчването на отличията, които се присъждат традиционно всяка година на празника Димитровден, присъстваха областният управител Гергана Микова, зам.-кметът на Община Стара Загора инж. Янчо Калоянов, главният архитект Виктория Грозева, представители на строителни компании от Старозагорска област.

Председателят на ОП на КСБ Пламен Михалев заяви, че той и колегите му изпращат тежка, но сравнително добра година. Въпреки усложнената ситуация заради пандемията от коронавирус няма драстични спадове в оборотите на строителните фирми и те продължават да работят.

Носител на Голямата награда „Строител на годината“ за 2020 г. стана фирма „Лесо инвест“ ООД. Управителят на дружеството Христо Михалев благодари за високото отличие. „Това е оценка за целия ни колектив. Благодарен съм на синовете си, които продължиха по моя път. Тази приемственост ни помага много да вървим напред и да се справяме с предизвикателствата. И тази година успяхме да реализираме изключително тежък и голям обект в рамките само на 10 месеца“, каза г-н Михалев.

Награди получиха също фирмите „Строителна механизация“ АД, „Пещострой“ ЕООД, „ПСК Ес Би Ес“ АД, „Мегастрой М“ ЕООД.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн