Дариха спортни пособия на детско-юношеската школа на ФК „Чирпан“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_20201016_172912IMG_20201016_173311Хубав и полезен подарък получиха децата от детско-юношеската школа на ФК „Чирпан“.

Преди началото на петъчната тренировка те бяха приятно изненади от заместник-областния управител на област Стара Загора Красимир Червилов, координатора на ВМРО за района Антон Андонов и общинските съветници Иван Жеков от общ. Братя Даскалови и Росен Иванов от общ. Чирпан.

Футболните топки и спортните пособия, дарени на футболния клуб, са изключителни важни за тренировъчния процес. На срещата присъства заместник-председателят на СНЦ Футболен клуб Чирпан г-н Христо Чапанов и треньори от футболна школа, които изказаха благодарности за ценните подаръци.

“Решихме да направим това дарение, тъй като за да има футбол, трябва да се развива и детско-юношеската школа и да има местни кадри”, сподели заместник-областният управител Красимир Червилов.

Общинските съветници Иван Жеков и Росен Иванов, които доскоро бяха членове на управителния съвет на футболния клуб, споделиха: „През годините сме доказали, че нашата кауза са децата, които да представят Чирпан и да носят с гордост емблемата на футболен клуб с 90-годишна история. За целта е необходима широка и здрава основа, която да изградим заедно с треньорите и ръководители на футболния клуб. Защото децата са нашето бъдеще, нашето богатство, нашата застраховка живот. Приветстваме ентусиазма на родителите, записали децата си да тренират футбол, осъзнавайки че спортът е здраве, учи на морал и дисциплина.“

“Това е второ дарение за малките футболисти в рамките на последните две години и ще продължим да помагаме за развитието на детско-юношеския футбол”, коментираха дарителите.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн