В Стара Загора „Фестивал на рибата – вкусно и полезно“ във вторник, 20 октомври

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Riba parzhenaНа 20 октомври 2020 г., вторник, в Стара Загора ще се проведе шестото събитие от промоционалната кампания „Фестивал на рибата – вкусно и полезно“, която се провежда на територията в 8 областни града на страната. Мероприятието ще се състои в парк „Пети октомври“, известен е още като Градската градина, от 11:00 часа.

Събитието е част от промоционална кампания, която се организира от Министерство на земеделието, храните и горите, с цел да се скъси веригата на доставчици и потребители, като се предостави възможност на производителите да предлагат своята продукция директно.

Във фестивала ще участват множество изложители, като е предвидена и разнообразна програма. Водещ ще е актьорът Ники Станоев. Ще се проведат две кулинарни демонстрации с шеф готвач Сандра Алексиева, която е най-известният кулинарен влогър в страната. Тя ще приготви на място рибни ястия и ще дава своите съвети за приготвянето на риба у дома. За децата ще има детски кът, в който се провеждат образователни забавни игри, свързани със сектор „Рибарство“. Гостите на изложението ще имат възможност да опитат и рибни ястия на място.

Фестивалният ден ще приключи с музикалните изпълнения от 18:00 часа на Маги Джанаварова и музикална група „Rewind“.

Промоционалната кампания „Фестивал на рибата – вкусно и полезно“ се стреми да постигне и положителна промяна в потребителското поведение и навици, като се увеличи консумацията на риба и рибни продукти от населението у нас.

Следващото събитие от Националния рибен фестивал ще се състои в Русе.
#

spodelime


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн