Българската православна църква – с обновен сайт

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
54326565632Приключи визуалното и техническо обновяване на сайта на Българската православна църква – Българска патриаршия. То се осъществи съгласно решение на Св. Синод на БПЦ-БП от заседанието му в пълен състав на 10.06.2020 г., протокол № 4.

Обновената версия на официалния сайт на Св. Синод на БПЦ-БП следва новостите в създаването на визия и функционалност на съвременен институционален уебсайт и отговаря на търсенията на своите читатели. Сайтът е обогатен с удобни за използване нови раздели – предлага онлайн книжарница, дигитална библиотека и др. Техническите подобрения осигуряват по-удобна и бърза работа със сайта от мобилни устройства.

Създаден през 2009 година с благословението на приснопаметния Български патриарх Максим и на Св. Синод, официалният сайт на Българската православна църква се утвърди като сигурен източник на информация за църковния живот у нас, за решенията и становищата на Св. Синод на БПЦ-БП, както и за публикуването на задълбочени богословски трудове и преводи.

Със своето обновяване официалният сайт на БПЦ-БП ще бъде още по-близо до читателите и до всички, които изпитват потребността от духовно обогатяване в едно все по-динамично общество.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн