Офисът на НАП в Стара Загора с нов директор

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Найденов_НедковаТериториалният директор на НАП Пловдив Венелин Найденов представи днес новият изпълняващ длъжността директор на офис за обслужване в Стара Загора – г-жа Галена Недкова.

„Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност“ – бяха част от думите на г-н Найденов.

Г-жа Галена Недкова поема поста от утре, 9 октомври, от г-н Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в НАП.

Новият изпълняващ длъжността директор на офиса в Града на липите работи от 26 години в системата на данъчната администрация. Завършила е УНСС – София, специалност икономика на промишлеността. Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: “Управление на администрацията”, “Организация на административната дейност и процеси” и “Европейска административна практика”, сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM.

Галена Недкова е експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветник и колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн