Стартира нов проект в Младежкия център в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
ff70b8b98739fd732a0faebd519a717a_lОбщина Стара Загора и екипът на Международния младежки център ще представят Проект BGLD–1.003–0003 „Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Пресконференцията ще се проведе на 06.10.2020 г. (вторник) от 09:30 часа в Международния младежки център – Стара Загора, бул. „Княз Александър Батенберг“ №19.

Проектът предвижда реконструкция и обзавеждане на една мултифункционална зала и активна международна дейност с цел обмяна на опит и повишаване качеството на предлаганите дейности. Екипът на Младежкия център ще разшири обхвата си на работа, като достигне до най-уязвимите групи на територията на областта.

Припомняме, че Младежкият център е първият, който бе изграден в България по проект, финансиран чрез Финансовия механизъм на европейското икономическо пространство, с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия. През 2017 година той бе удостоен със Знак за качество на Съвета на Европа, а през 2019 година срокът на отличието бе удължен с още 5 години.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн