Откриват обновената спортна зала „Стара Загора“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_5099 (1)Приключиха дейностите по ремонта на Общинска спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ). Официалното откриване на спортното съоръжение ще се проведе на 5 октомври (понеделник) от 17.00 часа.

Изцяло е подменена старата настилка, като на нейно място е поставена нова професионална дървена спортна система на немската фирма “Haro”, един от лидерите в производството на спортни настилки. След разчертаване с професионална боя е постигнат завършен вид на игралното поле, което отговаря на изискванията на FIBA за провеждане на състезания от национален и международен мащаб. Настилка на фирма “Haro” е поставена и в спортна зала „Иван Вазов“ през 2017 година, където се провеждат голяма част от спортните събития на закрито.

Строително-ремонтните дейности включваха още подмяна на дограмата в залата с шесткамерна PVC и алуминиева дограма, както и ремонт на съблекалните и санитарните помещения.

Цялостното подобрение възлиза на малко над 256 хил. лева, а изпълнител на обекта беше фирма „ЗАРА СТРОЙ“ ООД.

По време на откриването ще бъдат наградени баскетболните отбори на момичета и момчета до 12 години, републикански шампиони за 2020 г. От 18.00 часа ще се проведе контролна среща между мъжките отбори на БК “Берое“ и БК “Ямбол“.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн