Декларация от Движение на ветераните в БСП – БСП Казанлък и членовете на дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Georgi Kirkov-Maistora 300Предвид предстоящия вътрешнопартиен избор за Председател на НС на БСП, който ще се проведе на 12.09.2020 г., ние, членовете на дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” към БСП Казанлък, заявяваме открито и отговорно, че няма да участваме в този опорочен избор! Повод за тази наша позиция е недопускане до гласуване на достойни и уважавани членове на БСП Казанлък, някои от които са членове на Партията повече от 40 г. Недопускането на цели основни партийни организации, въпреки изрядните им партийни документи и взет от Ръководството на БСП Казанлък членски внос за 2019 г. и за първото полугодие на 2020 г. доказва още веднъж, че предстоящото партийно допитване е изначално опорочено!

При тези обстоятелства допуснатите социалисти, представители на дискусионния клуб за леви идеи „Георги Кирков”, в знак на солидарност към своите отритнати и недопуснати до гласуване другари декларираме, че няма да участваме в предстоящото гласуване, защото сме убедени, че „Съединението прави силата”!

Казанлък,
09.09.2020 г.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн