Омбудсманът обявява конкурс за есе сред старозагорските ученици

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
FullSizeRender (5)Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова, с настъпването на новата учебна година и отбелязването на Международния ден на демокрацията, кани младите хора от училища и гимназии (8–12 клас) в община Стара Загора да участват в конкурс за есе на тема „Моите граждански права и отговорности“.

Инициативата е продължение на реализираните срещи и дискусии в дейността на обществения посредник за повишаване правната култура на младежта в гражданското образование.

Творческите изяви на свободната оригинална младежка мисъл може да се изпращат на електронна поща ombudsman@starazagora.bg до 30.09.2020 г. включително.

Резултатите ще бъдат обявени на празника на Стара Загора – 5 октомври, като есето на победителя ще бъде публикувано и разпространено с образователна цел до всички местни младежки структури, както и към мрежата на Младите омбудсмани в България, с цел запознаване на младите хора с правата им в съвременното гражданско общество.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн