Приключи цялостният ремонт на ул. „Западна“ в старозагорския квартал „Три чучура“-север

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
unnamed (15)Приключиха и двата етапа от ремонта на ул.“Западна“ в старозагорския кв. „Три чучура-север”. По време на първия етап беше обновен участъкът от ул. „Капитан Петко войвода“ до ул. „Локална“, а вторият включваше отсечката от ул. „Локална“ до обръщалото на автобусите.

По време на ремонтните работи е извършено полагане на нова основа от трошен камък и два асфалтови пласта – неплътен и плътен асфалтобетон, върху цялото пътно платно. Дейностите включваха още обособяване на нови паркинги и уширения за паркиране. В участъка е положена нова пътна маркировка. Подменени са бордюри и е извършен ремонт на тротоарните площи пред блоковете, като са поставени нови бетонови плочи тип ”бехатон”. Осигурено е отводняването от дъждовни води на предблоковите площи, изпълнени са отводнителни решетки.

Вече е пуснато движението на превозни средства по новоремонтираната улица и е възстановен утвърденият маршрут на движение на автобусна линия № 51.
#


социално споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн