Ивет Григорова ще бъде специален гост в журито на конкурса Царица на Августиада 2020

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
koronaСобственичката на водещата Модна агенция „Ивет Фешън” ще бъде специалният гост в журито на конкурса Царица на Августиада 2020. Конкурсът се организира в рамките на Фестивала на виното и културното наследство (25-27 септември) и е отворен за млади жени и момичета над 15 години.

Конкурсът Царица на Августиада 2020 се провежда за четвърта година и е разделен на два етапа – кастинг, който ще се проведе на 5 септември 2020 г. от 12:00 ч. в Държавна опера – Стара Загора, и конкурс на 25.09.2020 г. от 19:00 ч. на откритата сцена на Античен форум Августа Траяна. Как протече конкурсът през 2018 г. вижте във видеото: https://youtu.be/-8dSfYjEFu0

Всички участнички в конкурса ще получат атрактивни подаръци, а първите три – парични и предметни награди. Модна Агенция „Ивет Фешън” ще предложи на една от претендентките за короната специална награда – договор и безплатен фототест.

Моделите на “Ивет Фешън” (http://ivetfashion.com/) работят на шест континента и дефилират по световните модни подиуми. Името на агенцията е познато и се конкурира с най-добрите в бизнеса, а момичетата и момчетата от агенцията са се снимали в над 4000 реклами. Агенцията е люлка на някои от най-актуалните млади актьори в България.

За да грабнете короната, трябва да се запишете най-късно до 4 септември 2020 г. на e-mail: d.petrova@starazagora.bg или на място в Туристически информационен център към Община Стара Загора, на бул. Руски 27 всеки ден от 10:30 ч. до 17:00 ч.

Необходимо е да представите следната информация:
- 2 снимки в цял ръст
- 1 портретна снимка
- трите имена
- възраст
- къде учиш или работиш
- какво е любимото ти занимание
- коя зодия си
- телефон и e-mail за контакт

Допълнителна информация на тел: 042 627 098.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн