Празник на децата от проект „Ключ към бъдеще” в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Хепънингът ще се проведе на 17 август (понеделник), в лятната градина на ресторант „Орфеида” на Парк-хотел Стара Загора, намиращ се на следния адрес: https://orfeida.bg/bg/zavedeniya/lyatna-gradina-orfeida/

Програмата на събитието е следната:

11.00 – 11.15 Откриване и приветствие към децата и гостите.
11.15 – 12.00 Представяне на резултатите по Проект „Ключ към бъдеще”.
12.00 – 12.15 Връчване на сертификати на участниците в проекта и закриване на официалната част.
12.15 – 13.00 Обяд.
13.00 – 15.00 Забавна част за децата и младежите по повод закриване на Програма „Алтернативно лято” и приключване на проекта.

“Сдружение “Институт по социални дейности и практики” вече две години осъществява дейности и развива мерки за социално включване на децата и младежите, настанени в 7 Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в Стара Загора; 3 ЦНСТ и 1 КЦ в Шумен и 1 ЦНСТ в София. От юни 2018 година експертите на ИСДП работят ежеседмично с децата в услугите, реализирайки програми, насочени към развиване на способности у децата да осмислят своята лична история, да открият своите ресурси и да намерят перспективи за своето бъдеще. В изпълнение на дейностите развихме отлично партньорство с екипите на услугите и техните ръководители. Дейностите реализираме в рамките на Проект „Ключ към бъдеще”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, съгласно Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.009-0055-С0″ – пишат от сдружението.

Във връзка с приключване на проектните дейности ИСДП организира хепънинг за децата, на който ще бъдат представени резултатите от проекта, а децата и младежите от услугите в Стара Загора ще разкажат за своите преживявания по време на проектните дейности.
#vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн