35-годишен изтрая година на свобода и отново открадна

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Temida-2 NK-NPKПо искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.Г., на 35 г., привлечен като обвиняем за това, че на 2.08.2020 г. в Стара Загора чрез използване на техническо средство – клещи и градинска ножица, е отнел чужди движими вещи – ел. проводници, собственост на фирма, като деянието е извършено при условията на опасен рецидив.

На 2 август обвиняемият бил в Стара Загора. Той влязъл в строителен обект и отнел ел.проводниците, които навил на рула и поставил в багажника на управлявания от него автомобил. По-късно обвиняемият бил спрян за полицейска проверка и в колата били намерени откраднатите ел. проводници. Вещите били иззети, а Н.Г. – задържан.

Обвиняемият е криминално проявен и осъждан за престъпления от общ характер, като е изтърпявал различни по вид и размер наказания. Деянието на 2.08.2020 г. е извършено в условията на опасен рецидив. За последно обвиняемият е бил освободен от затвора през май 2019 г. поради изтърпяване на наказанието.

Взетата спрямо Н.Г мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн