Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Musei Literaturna Stara Zagora 1В разгара на лятото Музей „Литературна Стара Загора“ предлага интересни занимания и за най-малките. Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“ е инициатива, чиято основна цел е да насърчава четенето и запознаването на децата с любими литературни герои. Илюстрации по сюжети от любими приказки и моделиране с пластелин на обичани герои, организиране на дидактични настолни и подвижни игри, рисуване на асфалт, прожектиране на научнопопулярни и развлекателни филмчета, подреждане на весели пъзели са част от предвидените занимания. Ваканция в Музей „Литературна Стара Загора“ е и възможност за даровитите деца да направят своите първи стъпки в литературния път.

От 10 август всеки родител може да доведе своето дете в дните от вторник до четвъртък в Музей „Литературна Стара Загора“. Продължителността на занятието е два часа, с начален час 14:00.

ВАЖНО: В Музей „Литературна Стара Загора“ се спазват противоепидемичните мерки и поради това броят на децата е ограничен до 10. За да няма върнати деца, молим родителите да се обадят предварително!

Телефони за записвания: 0878 674 949, 0895 667 066.

Заниманията се провеждат в пространството пред музея или на закрито.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн