Започна ремонтът на Спортна зала „Стара Загора“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_5084IMG_5099Община Стара Загора започна дейности по обновяване на общинскато спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ). Строително-ремонтните работи включват подмяна на настилката чрез демонтаж на съществуващата и инертните материали под нея, и изграждане на нова професионална дървена спортна система с включени съпътстващи дейности и разчертаване с професионална боя за постигане на завършен вид на игралното поле.

Подовата настилка ще отговаря на изискванията на FIBA за провеждане на състезания от национален и международен мащаб. Същата ще бъде с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност, здравина и устойчивост, подходящо ниво на твърдост и еластичност, способстващи за абсорбиране на звука, с възможност за лесна поддръжка и хигиена.

Предвидените ремонтни дейности включват цялостна подмяна на съществуващата дограма в сградата с шесткамерна PVC и алуминиева дограма, както и ремонт на съблекалните и санитарните помещения.

Изпълнител на обекта е “ЗАРАСТРОЙ“ ООД, като стойността на договора възлиза на 256 393,29 без ДДС.

Срокът за завършване на всички строително-монтажните работи и предаването на обекта е 60 календарни дни.

Това е поредното подобрение, което Община Стара Загора реализира в спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ).
IMG_5080 (1)IMG_5078
IMG_5092
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн