Среща-дискусия на ГЕРБ се проведе в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Среща-дискусия между областното ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора, кметове и общински съветници от Казанлък се проведе в Града на розите. В разговорите се включиха и народните представители от региона. Дискутирана бе организационната политика на структурата, като бяха поставени въпроси относно подготовката на предстоящите избори за Народно събрание през следващата година.

И кметове, и общински съветници имаха възможност свободно да поставят и обсъдят актуалните теми и въпроси, които ги вълнуват, пред областното ръководство и народните представители. “Получи се една наистина хубава среща. Не че до сега не сме можели да говорим с ръководството или депутатите, но провеждането именно на такива срещи-дискусии е добра възможност да разговаряме по-дълго време и в по-спокойна обстановка”, коментираха кметове и общински съветници от община Казанлък. Те бяха единодушни, че такива срещи се оказват ползотворни и смислени, още повече, когато, както и сега, се обсъждат актуални теми и политически въпроси.

IMG_7501IMG_7502

IMG_7503
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн