Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Мария Динева стана част от ръководството на НАПОС

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Maria Dineva 365 2Председателят на Общински съвет Стара Загора Мария Динева беше избрана за член на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС-РБ). Това стана по време на проведеното в Пловдив 18-то Общо отчетно-изборно събрание на Асоциацията. За председател на УС на НАПОС-РБ бе избран Венцислав Спирдонов, председател на ОбС Велико Търново.

„Приемам моето избиране като една голяма възможност Община Стара Загора и Общински съвет Стара Загора да поставят на обсъждане въпроси, които не са в компетенциите на местната администрация, но засягат населението“ – коментира Динева. Тя обясни, че на 24 юли предстои първо заседание на НАПОС във Велико Търново.

Сред приоритетите на ръководството на Асоциацията през настоящия мандат е издигането на авторитета на общинските съвети като институция, както и популялизиране на дейността им сред обществеността. Асоциацията ще организира и повече изнесени свои заседания по региони.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн