48 точки влизат в дневния ред на юнското заседание на Общински съвет Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
00348 предложения съдържа Дневният ред на Общинския съвет в Стара Загора за редовното юнско заседание, което ще се проведе на 25 юни от 9,00 часа в зала „П.Р.Славейков“.Това стана ясно по време на проведения днес председателски съвет.

Съветниците ще гласуват на първо четене Правилник за постъпване в общинските детски ясли на територията на Община Стара Загора. На второ четене ще бъде подложен и проектът на „Правилник за предоставяне на финансова помощ в полза на физически лица на територията на Община – Стара Загора“.

Местният парламент ще вземе решение за провеждане на конкурси за избор на управители на две общински дружества – „Мересев“ и „Обредни дейности“. В дневния ред влиза още утвърждаване на промени в Общинската транспортна схема с цел подобряването на системата на обществения транспорт чрез оптимизиране на автобусни линии.

Съветниците ще гласуват даване на съгласие Община Стара Загора да кандидатства пред Фонд „Социална закрила“ към МТСП с проект по Целева програма за подпомагане образователния процес на децата и младежите, настанени в социални услуги, делегирана от държавата дейност от резидентен тип и домове за деца, лишени от родителска грижа, от I до XII клас.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн