Все повече българи искат да брандират автомобилите си с България след автоизложба-конкурс

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Хан Аспарух - избран на 1 мястоЗаветът на Кубрат - заедно можем всичко - избран на 2 място (1)От 19 до 21 юни се проведе автоизложба-конкурс „Ние сме България“ – първа по рода си у нас. Събитието се състоя на паркинга пред Историческия парк край Варна, откъдето са организаторите на инициативата.

Собственици на превозни средства от цялата страна, сред които леки автомобили, мотори, камиони и дори бъгита, взеха участие в конкурса. Надпреварата бе за най-добре брандирано превозно средство с елементи на български символи, знамена, мотиви, картини на историческа тематика и цитати. Целта на тези превозни средства е, когато ги срещнем, те да допринасят за повишаване на българското ни самосъзнание и да напомнят, че сме наследници на велик народ.

Публиката избра своите фаворити, като най-много гласове получиха камионите на Крум Дончев и Владислав Ангелов, които взеха участие с два от петте си брандирани с България камиони. Дизайнът на единия от тях бе с кан Крум, а на другия с кан Аспарух. На второ място посетителите определиха автомобила „Заветът на Кубрат: заедно можем всичко“, собственост на Румен Янков, а „Балканският лъв“, собственост на Вася Михайлова стана автомобила на трето място.

През 3-те дни на събитието, за да се насладят на превозните средства, пристигаха посетители от цяла България, които гласуваха за своите фаворити. Получилите най-много гласове на 1-во, 2-ро и 3-то място спечелиха и парични награди в размер, както следва – 5 000 хиляди, 2 000 и 1 000 лева.

Автоизложбата-конкурс „Ние сме България“ пробуди интереса и на много от посетителите да брандират с България и своите превозни средства, които ще могат да вземат участие в събитието догодина.

Посетителите не са гласували според марката на превозното средство, а според изображенията, които най-много са им допаднали. Някои от тях дори споделят: „Не очаквахме да видим толкова много и различни превозни средства. Дори старият ти автомобил, изрисуван с България, става като нов.“

По време на втория ден от събитието за реклама на България на колела, от Историческия парк честваха и първата година от своето откриване. За празничната вечер освен традиционни за предците ни гозби и специално бутилирано вино за Историческия парк, организаторите бяха подготвили и тематична програма, която стартира с авторските изпълнения на етно певицата Любомира Павлова.

Заветът на Кубрат - заедно можем всичко - избран на 2 място (2)участници - авто изложба-конкурс (1)

участници - авто изложба-конкурс (9)
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн