Бойко Борисов в Стара Загора: Идва тежка година, трябва да сме единни като народ

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
5364638656463Първото голямо събрание на ГЕРБ – Стара Загора след Местните избори, макар и отложено заради пандемията от COVID-19, се състоя днес в напълно обновената зала “Стара Загора” в сградата на Областната администраци. Гост на водения от кмета на общината Живко Тодоров форум бе председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Стара Загора е град с напълно нова визия – отбеляза в изказването си премиерът. Но предупреди, че след настоящата година, в която още имаме приходите от предишната, ще дойде по-тежката 2021 г., в която светът ще влезе в много тежка криза. Световни компании понасят тежки загуби. Парите ще свършат дори в Европа, което ще рефлектира и върху нас. Затова е много важно всички ние – и управляващи, и опозиция, и народ – да работим заедно пред лицето на предстоящите трудни времена – призова Борисов. Той апелира хората сами да се пазят от коронавируса, като завишат предпазните си мерки.

Преди това Живко Тодров припомни големите проекти, които се изпълняват или предстои да стартират в Стара Загора – ремонтът на жп гарата и прилежащата Станционна градина, Летния театър, Зоопарка, Руския пазар, кв. “Самара-1″, на улици, новата спортна зала, конкурсът за проект на която тече и др. “На нас, за да работим, ни трябва стабилност. Тази стабилност може да дойде единствено от премиера Борисов. Няма човек, направил толкова много за Стара Загора, колкото него. За нас остава само да се стегнем още повече и да работим през следващите месеци и години, за да довършим започнатото. Кметовете и на другите градове в Старозагорска област, където ГЕРБ спечели – в Казанлък, Мъглиж, Чирпан, Раднево и Николаево, които са в залата, както и кметовете на другите общини искат стабилност, за да може държавата да помага да се гради и да вървим напред” – каза Живко Тодоров. Той пожела на премиера Борисов да не се поддава на манипулации на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена.

В шеговит план Борисов отбеляза, че “който спинка сладко, има чиста съвест”, визирайки появилите се в медиите снимки от спалнята му.

В общото събрание на ГЕРБ – Стара Загора участваха също така вицепремиерът Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов, министърът на спорта Красен Кралев, кметът на Бургас Димитър Николов, както и депутати от ГЕРБ.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Стара Загора и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов бе категоричен: “Ние винаги сме били заедно, обединени, и ще останем единни – такива, каквито сме били и досега. Това, което ни беше подготвено, няма бъдеще.”
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн