Среща на бизнеса в Стара Загора и региона организара “Капитал”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

432546На 18 юни от 10.00 часа ще се проведе дискусията Среща на бизнеса в Стара Загора от поредицата на “Капитал Градове”. Този път тя ще се излъчва онлайн, като желаещите могат да я следят безплатно, но след предварителна регистрация.

В рамките на събитието ще се проведат два панела. В първия ще вземат участие г-н Живко Тодоров, кмет на Стара Загора, както и представители на бизнеса, за да дискутират състоянието на бизнес климата след извънредното положение и какви са бъдещите планове на общината.

Във втория панел ще се обсъди бъдещият Общ устройствен план заедно с главния архитект Виктория Грозева и други експерти по темата. Участниците в дискусията ще проследят и как повлия ситуацията на инвестиционната програма на община Стара Загора, както и какви са плановете на строителния бранш.

На сайта на събитието може да намерите допълнителна информация относно участниците и темите, както и линкове за регистрация и възможност да задавате предварително въпроси - https://www.capital.bg/event/166.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн