Ние сме България – нека говорят нашите автомобили – национална изложба-конкурс

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
avto izlozhba-konkurs Nie sme Bulgaria (4)avto izlozhba-konkurs Nie sme BulgariaОт 19 до 21 юни ще се проведе авто изложба-конкурс „Ние сме България“. Събитието ще се проведе на паркинга на Историческия парк край Варна, откъдето са организаторите на конкурса.

Хора от цяла България ще имат възможност да участват в надпреварата за най-добре брандиран автомобил, в чиито дизайн трябва да присъстват изобразени български символи, знамена, мотиви, картини на историческа тематика, цитати или всичко, което допринася за повишаване на българското ни самосъзнание.

В конкурса могат да участват различни превозни средства – автомобили, мотори, камиони и други. Общият награден фонд е 8000 лева.

„Организираме тази авто-изложба конкурс, защото искаме да върнем истинското значение на българските символи в България. Вярвам, че тяхната роля е да ни обединяват“ – споделя Ивелин Михайлов, организатор на конкурса и изпълнителен директор на Историческия парк, за мотивацията, под която е създадено събитието.

Разберете повече за конкурса в това видео: https://www.facebook.com/watch/?v=567625627522226 и на страницата на фейсбук събитието https://www.facebook.com/events/593008884663884.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн