Bridgestone пуска своята първа всесезонна гума за лекотоварния сегмент автомобили – DURAVIS All Season

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

* Проектирана, за да осигури безопасност и спокойствие при всякакви метеорологични условия през цялата година, DURAVIS All Season на Bridgestone има най-високия в класа си сертификат на ЕС – клас „A” за мокро сцепление и е напълно подготвенa за зимата с 3PMSF и M + S маркировки;
* Разработена за удължена издръжливост с подобрената си защита на страниците, гумата е проектирана да намали общите разходи за автопарка, чрез съкращаване на времето за сервизиране и предлагайки отлична износоустойчивост.

Bridgestone - Duravis All season tyreBridgestone, най-голямата компания в света за производство на гуми и каучукови изделия (със 17 фабрики за гуми и 3 научно-изследователски центъра с тестови писти), обяви пускането на първата си всесезонна гума за сегмента на леките камиони: DURAVIS All Season. Проектирана да издържи посредством здрава и издръжлива конструкция, новата гума осигурява отлични показатели при износване и съкращава времето за сервизиране. Освен това, с най-високия в класа си сертификат на ЕС – клас „А“ за мокро сцепление и 3PMSF, Bridgestone DURAVIS All Season осигурява безопасност, спокойствие и удобство при всякакви метеорологични условия през цялата година.

Изключителна ефективност, независимо от сезона

Проектирани с мисъл за дейността както на малките, така и на големите автопаркове, новите гуми на Bridgestone DURAVIS All Season са идеални за професионалисти, които искат да увеличат своята бизнес ефективност и да имат контрол с едни и същи гуми през цялата година.

Постигайки най-добрия в класа си сертификат на ЕС – клас „A” за мокро сцепление, Bridgestone DURAVIS All Season позволява на автопарковете да продължат да работят дори при неблагоприятни метеорологични условия. Гумата позволява това чрез улеи с голям обем в рамото, които подобряват отвеждането на водата, както и оптимизирано разпределение на контактното налягане. Тази функция също подобрява показателите на представянето при сняг и износване на гумата.

Сертифициран с маркировките „тривърха планина със снежинка“ (3PMSF) и „кал + сняг“ (M + S), DURAVIS All Season на Bridgestone е напълно готов за зимата. Гумата постига това благодарение на комбинация от сложен дизайн, V-образна форма, която подобрява мобилността в сняг, и оптимизирана конструкция на тялото. Забележителното представяне на DURAVIS All Season при мокри настилки и сняг също се дължи на новата технология за наноселективни смеси на Bridgestone, която позволява по-добра дисперсия на силициев диоксид в съединението Nano Pro-tech™ на Bridgestone.

По-дълго на пътя

С нарастването на електронната търговия и изискването за доставки до крайните потребители, както и натискът от разпоредбите на ЕС за икономия на горивата, автопарковете днес са изправени пред много предизвикателства. DURAVIS All Season е проектирана да им помогне да намалят общите си експлоатационни разходи чрез целогодишно използване и дълготрайност.

Изключително устойчивата гума разполага със защитно ребро на страничната стена, за да я предпази от удари в бордюра. Това не само спомага да се намалят честите повреди на гумите и разходите за ремонт, но също така и да се съкрати времето за сервизиране на превозните средства. Bridgestone DURAVIS All Season също отчита изключителни показатели на износване благодарение на по-високата коравина на грайфера. Освен това, за да намали още повече експлоатационните разходи, новата гума за леки камиони на Bridgestone прилага конструкция и оптимизиран дизайн на кухините за подобрено съпротивление при движение. Това позволи на гумата да постигне сертификат на ЕС – клас „C“ за горивна ефективност в повечето си размери.

Помагайки на автопарковете да се справят с най-големите си предизвикателства

Bridgestone DURAVIS All Season ще бъде на пазара от август 2020 г., като след септември ще бъдат пуснати няколко допълнителни размера. Гумата ще се предлага в 23 размера, включително три HRD размера и пет размера за високо натоварване (10PR), за да обхване почти всеки тип превозно средство и товар с повишена безопасност.

Коментирайки пускането на DURAVIS All Season на Bridgestone, Емилио Тиберио, Главен технически директор и Главен оперативен директор на Bridgestone EMIA сподели: „Днес все повече и повече автопаркове избират всесезонни гуми заради удобството, което предоставят. Ние сме много развълнувани да предоставим на клиентите си траен, всесезонен модел, който може да гарантира спокойствие при всякакви метеорологични условия, да съкращава времето за сервизиране и да намалява общите експлоатационни разходи. DURAVIS All Season, нашата първа всесезонна гума за леки камиони, спомага за осигуряване на бизнес ефективността, която автопарковете търсят. Много се гордея с екипа за това, че създадоха гума, която покрива всички ключови аспекти на употреба“.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн