Митрополит Киприан посрещна евродепутата Андрей Новаков в Стара Загора и поздрави за ЧРД зам.-председателя на парламента Емил Христов

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_7840IMG_7844Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан посрещна днес в Митрополитския дом евродепутата от групата на ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Той бе придружаван от заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов, който получи личен поздрав от владиката за рождения си ден, както и от Председателя на Съвета на директорите на “Мини Марица-изток” ЕАД Николай Диков.

Митрополит Киприан и Андрей Новаков коментираха основополагащата роля на православната ни църква в хилядолетната българска история, роля, оценена от всички страни-членки на голямото евросемейство. Бяха обсъдени и възможностите за бъдещи съвместни инициативи. В края на срещата митрополит Киприан получи покана да посети Европейския парламент.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн