Карта на EasyPay може да бъде получена безплатно за няколко минути

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
EasyPay Card 01EasyPay Card 03Старозагорци имат възможност да получат безплатна сметка и карта по нея от началото на май тази година. Само за няколко минути новата карта може да бъде издадена в офисите на EasyPay. Продуктът излиза в подходящ икономически момент, когато хората имат нужда от бързо и лесно получаване на своите доходи, без да плащат такси за издаване, поддръжка и пазаруване в търговски обекти.

Паричният превод може да се получи веднага по картата. Тя е подходяща за получаване на заплата, пенсия, обезщетения от НОИ, наеми, хонорари и други приходи, като клиентите имат и по две безплатни тегления на банкомат месечно. При необходимост от зареждане с нови средства, клиентите могат да го направят в касите на EasyPay, чрез ePay.bg, да получат стандартен банков или паричен превод по сметката си.

Картата помага за ефективното и разумно ползване на средствата. Клиентите могат да проследяват движенията по сметката си чрез Viber, в касите на ЕasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на epay.bg. В случай на възникнала загуба или кражба на пластиката, преиздаването ѝ отнема само минути.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

“Решихме да разработим нов продукт за хората, които подхождат с максимална грижа към средствата си. Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многобройните ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно плащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в начините и процеса на разплащания“, коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на Изипей АД.

Като продукт без такса поддръжка, картата е подходяща за разнообразните нужди на физически лица и малките бизнеси. Тя е добро решение за хората, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда. Могат да се получават не само заплати, а също и хонорари, обезщетения от НОИ, наеми и други видове постъпления, без да се губят част от парите. Картата от EasyPay е изгоден вариант и за възрастните хора – пенсионери, които лесно и сигурно могат да я използват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки. За студентите е възможност да получават парични преводи от страната или чужбина от техните близки. Родителите на деца в тийнейджърска възраст ще бъдат спокойни да лимитират и проследяват преведените парични средства и да алармират в случай на загуба или кражба.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта:
https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн