Скандал по нашенски: ИТ компания съди казанлъшка медия във връзка с онлайн гласуването за Царица Роза 2020

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
76476578568Мениджърът на Simply Impressive Web Studio Станислав Иванов ще заведе съдебен иск за клевета, набеждаване и уронване на престижа на представляваното от него дружество срещу СД “Вис Виталис – Самарски и сие” в качеството им на собственик на сайта presstv.bg и в частност автора на статията “Подозират злоупотреби при онлайн гласуването за Царица Роза 2020“.

“Нищо от посоченото във въпросната статия не отговаря на истината. Приемам, че твърденията са плод на некоректно упражняване на журналистическата професия. Смятам да упражня правата си в предвидения от закона ред, за което ще уведомя общественоста независимо от резултата на изхода на делата”, заявява Иванов в съобщение до медиите.

Адвокатът му Станимир Ченалов заяви, че ще изиска независима техническа-компютърна експертиза, която да докаже имало ли е манипулации по време на online гласуването за Царица Роза 2020.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн