Специални безплатни видеоуроци за матурата по БЕЛ от “Просвета”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
658709Специални видеоуроци за държавния зрелостен изпит по български език и литература ще излъчи тази седмица Издателска група „Просвета“.

Чрез тях зрелостниците ще получат полезни съвети и конкретни практически насоки за най-трудните елементи в матурата, а именно: как да се справят със задачата за четене с разбиране, за създаване на тема и резюме и как да композират и структурират интерпретативно съчинение.

Видеоуроците се водят от г-жа Весела Михайлова, която вие вече добре познавате от видеоуроците от инициативата „Учим онл@йн с учител“ на „Просвета“, както и от програмата „С БНТ на училище“. Г-жа Михайлова е учител с дългогодишен преподавателски стаж и с голям опит в подготовката на зрелостници за матурата по Български език и литература.

С уроците на „Просвета“ учениците ще могат да добият допълнителна увереност за важния изпит, който ще се проведе след по-малко от седмица – на 1 юни.

Вижте графика на специалните уроци за държавния зрелостен изпит на „Просвета“ до края на тази седмица:

* 27 май от 16,00 ч. Тема: Подготовка за ДЗИ по български език и литература (2. урок);
* 29 май от 16,00 ч. Тема: Подготовка за ДЗИ по български език и литература (1. урок) – повторение;
* 29 май от 17,00 ч. Тема: Подготовка за ДЗИ по български език и литература (2. урок) – повторение.

„Просвета“ продължава да създава и излъчва видеоуроци по ключови теми и учебни предмети от 1. до 7. клас. Графика за тях може да следите тук: https://www.e-prosveta.bg/uchim-onlain-grafik/

Подготвихме и излъчваме специален цикъл от уроци за подготовка за националното външно оценяване по български език и литература и по математика за 7. клас. Двата изпита са насрочени съответно за 15 юни и 17 юни. От 1 юни очаквайте нови уроци за подготовка за НВО.

Всички уроци може да гледате в нашата фейсбук страница и на сайта ни на www.prosveta.bg. Ако сте пропуснали някое от видеата или искате да го гледате повторно, последвайте този линк: https://www.e-prosveta.bg/uchim-videouroci/

Пожелаваме на всички ученици успешно завършване на учебната година!

Екипът на ПРОСВЕТА
#vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн