Определят местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
OchilaВъв връзка с промяна и отпадане на част от установените противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на COVID-19, се възобновява процедурата по организиране и провеждане на жребии за определяне на местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора.

Новата дата на тегленията за определените места, по утвърдените схеми от главния архитект на Общината, е 28 май. Критериите за участие са достъпни на сайта на местната администрацията, в секция Обявления. (https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya)

Жребият за разполагането на временните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила ще се състои на 28 май, от 10.00 часа, във фоайето на зала „П. Р. Славейков“.

Тегленето за определяне местата на търговците на сладолед от хладилна витрина във временни преместваеми обекти, ще бъде също на 28 май, във фоайето на зала „П. Р. Славейков“, но от 14.00 часа.

Крайният срок за подаване на документи е 17.30 часа на 27 май.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн