Отново на работа? Подготвeте се от вкъщи!

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
Agencia po zaetostta znakАгенцията по заетостта стартира инициатива чрез поредица от публикации в помощ на всички, които биха искали да направят нещо полезно за себе си, докато все още са у дома, подготвяйки се за по-плавно завръщане на работа или започване на нова такава.

Независимо дали сте безработен, работещ, учащ или работодател, ограничаването на регулярната работа и социалните контакти не бива да се отразява на Вашето развитие. Усъвършенствайте своите умения или придобийте нови такива с помощта единствено на своя компютър. Завръщането към редовния трудов режим почти винаги е свързан с известни притеснения, преодолейте ги!

Ето и едно от предложенията – това е платформата MyCompetence (единствената национална информационна система в областта на управление на човешките ресурси в България), достъпна на https://mycompetence.bg/bg/.

С регистрацията си Вие получавате безплатен достъп до над 20 електронни обучения в различни области, тестове за оценка на компетенции, инструмент за самооценка, чрез който да определите степента на владеене на изискваните за конкретна длъжност умения, както и много други възможности. Безработните лица, регистрирани в бюрата по труда, ще получат активационен линк към web-приложението Личностен профил и платформата MyCompetence след разговор по телефон с трудовия си посредник и предоставяне на е-поща.

Повече информация е публикувана на страницата на Агенцията по заетостта в рубрика Търсещи работа/Професионално ориентиране.

Превърнете престоя вкъщи в предимство, като оползотворите своето свободно време! Изненадайте себе си, близките си, и най-вече – своите настоящи и бъдещи работодатели!
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн