Преподаватели от Академията по математика в Стара Загора подготвиха теми в помощ на подготовката на седмокласниците

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*

Любомир Любенов

Любомир Любенов

В помощ на всички старозагорски седмокласници и по инициатива на преподавателите в Академията по математика и математикът Любомир Любенов, с любезното съдействие на списание „Математика” и фондация „Миню Балкански” са подготвени теми, чрез които учениците да се представят отлично на изпита след 7-ми клас.

В материалите са очертани основните тенденции в темите по математика от външното оценяване през последните 10 години, като са посочени и вариантите на решения на задачите. Специалистите са подготвили и анализ на основните грешки, които могат да бъдат допуснати по време на изпита.

Темите ще бъдат изпратени на всеки желаещ на електронния адрес на един от родителите му. Достатъчно е да се изпрати писмо на електронен адрес competitions@abv.bg с текст „Желаем да получаваме темите за подготовка за външното оценяване по математика за сина ми/дъщеря ми – ученичка в 7 клас на училище . . . . в гр./с . . . . .”.

„Желаем да бъдем полезни и да допринесем за висок резултат на повече деца“, допълват преподавателите от Академия по математика.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн