Извънредно заседание на Общинския съвет в Стара Загора във вторник

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
ObS 28_11_2019Старозагорските общински съветници ще проведат извънредно заседание на 12 май 2020 г. от 9.00 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Общинска администрация. В дневния ред на сесията ще бъдат разгледани и гласувани две точки. Първата е свързана с прекратяване на процедурата за провеждане на конкурс за избор на управител на „Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания – Стара Загора“.

По предложение на председателите на Постоянните комисии по законност и обществен ред Стефан Анков и по здравеопазване д-р Емил Славов старейшините ще гласуват прекратяване на договора за управление сега заемащия длъжността управител на лечебното заведение на д-р Чавдар Попов и освобождаването му от заеманата длъжност. Ще бъде гласувано избиране на временно изпълняващ управител на лечебното заведение и откриване на процедура за провеждане на конкурс за избор на управител.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн