Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Приемаме позицията на премиера като знак, че ГЕРБ ще ни подкрепят за отнемане на книжките на дрогирани водачи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
86809680_3624938680880379_2880020763060994048_n“Явно ВОЛЯ ще има подкрепата на управляващите за отнемане на книжките до живот на пияни или дрогирани водачи. Така тълкуваме изразената днес от премиера позиция, че за тях трябват много сериозни санкции”, заяви Кръстина Таскова- зам.-председател на ПГ “ВОЛЯ – Българските Родолюбци”. Тя е вносител на поправка в Закона за движение по пътищата от името на ВОЛЯ.

По-рано днес зам.-председателят на НС Веселин Марешки коментира инициативата на ВОЛЯ с аргумента: “Тази вакханалия по пътищата и улиците не може повече да продължава. На такива хора изобщо не трябва да им бъде позволявано да сядат зад волана”.

Таскова поясни, че работи по поправката от един месец и е провела консултации с различни експерти по темата. “Знам, че мярката е крайна, ще предизвика и сериозен дебат. Но по-добре крайни мерки, отколкото загубени човешки животи”, заяви зам.-председателката на групата на ВОЛЯ.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн