От 17 до 19 април се преустановява функционирането на пазарите на територията на община Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Pazarat_new 2Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров от 17 април (петък) до 19 април (неделя) се преустановява функционирането на пазарите на територията на община Стара Загора. Това включва закритата и откритата част на Централния пазар, както и пазара в кв. „Казански“.

През периода е разрешено да бъдат отворени аптеките, както и самостоятелни търговски обекти за хранителни стоки в обособени помещения. Обектите, които ще извършват дейност, следва да го правят при строго спазване на санитарно-хигиенните и противоепидемични мерки.

Препис от Заповедта е връчен на заместник-кмета с ресор “Общинска собственост, стопанска политика и спортни дейности”, секретаря на Общинска администрация и началника на звено „Общински пазари“ за сведение и изпълнение, както и на директора на РЗИ Стара Загора и областния управител – за сведение.

Контрол по изпълнение на заповедта е възложен на заместник-кмета по ОССОСД и секретаря на Община Стара Загора.
https://www.starazagora.bg/uploads/pages/zap_10-00-1173_2020.pdf
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн