Виртуален психологически кабинет за безплатни консултации разкриват в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Психологически к-цииОбщина Стара Загора, съвместно с Международен младежки център и „Зонта клуб – Стара Загора“, от днес разкрива виртуален психологически кабинет в подкрепа на жителите на общината.

В него трима водещи специалисти – Яна Христова, Здравко Тенев и Таньо Тенев – всеки ден по предварително изработен график ще са на разположение за всякакви въпроси и съвети, свързани с кризата, социалната изолация и пандемията от корона вирус.

Опитът сочи, че професионалните съвети на специалистите помагат на човек да преодолее по-лесно затрудненията при справянето с определена ситуация чрез споделяне на своите притеснения и безпокойство.

Консултациите ще бъдат безплатни и конфиденциални и ще се провеждат чрез разговор по телефона или в специално създадена чат линия във фейсбук страницата https://www.facebook.com/KonsultaciiStaraZagora .

На телефон 0885 456 553 психологът Яна Христова ще провежда психологически консултации и кризисни интервенции всяка сряда от 15:00 часа до 17:00 часа и в петък от 09:00 часа до 12:00 часа.

Психологът Здравко Тенев ще подкрепя нуждаещите се, като отговаря на телефон 0884 411 348 всеки понеделник от 15:00 часа до 17:00 часа и в неделя от 09:00 часа до 12:00 часа.

В онлайн психологически консултации ще се включи специалистът Таньо Танев, който ще помага всеки ден от 14:00 часа до 17:00 часа.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн