Успешно преминаха първите онлайн предварителни кандидатстудентски изпити в Тракийския университет

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
DSCN0866Успешно преминаха първите онлайн предварителни кандидатстудентски изпити и тестове в Тракийския университет – Стара Загора.

Непосредствено преди началото на всеки изпит ректорът на висшето учебно заведение доц. д-р Добри Ярков се включваше във видеоконферентните връзки с кандидатите: „Желая успех на всички и нека есента да се видим, да станете част от голямото семейство на Тракийския университет. Уверявам Ви, че сте избрали правилния университет, който ще Ви гарантира качествено обучение и практическа подготовка, добро кариерно развитие, за което ще Ви съдействаме“ – бяха думите на ректора към кандидатстудентите.

Заместник-ректорите доц. Нели Грозева и проф. Мирослав Карабалиев инструктираха кандидатите и квесторите при тегленето на съответните тама и варианти. На лотариен принцип студенти избираха един от предоставените затворени пликове и по петте проведени изпита/тестове.

„Най-добрият човек, когото познавам“ беше изтеглената тема по обща езикова култура, която сложи началото на изпитния ден в 8 часа, като през интервал от 30 минути последваха и тестовете по математика, биология, география и общотехническа подготовка.

Интересът към предварителните онлайн кандидатстудентски изпити в Тракийския университет е сериозен, а кандидатите са от цялата страна.

Следващите онлайн изпити са на 11-ти април.

Университетът е сред първите висши учебни заведения в България, който прие предизвикателството да проведе онлайн предварителни изпити, а анонимността и сигурността бяха гарантирани от висококачествена технология и добри специалисти.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн