Департаментът за квалификация на учители отново организира безплатен уебинар за педагогически специалисти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
89284031_3012052392194906_478572834105327616_n (1)След първия безплатен уебинар по темата от миналата седмица Департаментът за информация и повишаване квалификацията на учителите (ДИПКУ) при Тракийския университет в Стара Загора и Регионалното управление на образованието продължават дейностите за подкрепа на българските учители.

На 30 март ще се проведе отново безплатен уебинар: ПЛАТФОРМИ И ПРОДУКТИ СЪС СВОБОДЕН ДОСТЪП, ПОДХОДЯЩИ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ.

В уебинара ще бъде дадена възможност за обсъждане на проблемите и цялостната организация на учебния процес в училището. Учители от Второ основно училище „П. Р. Славейков“ ще споделят опита си. Те реализират видеоконферентни уроци със своите ученици от самото начало на извънредното положение в страната. По време на срещата старозагорските учители ще разкажат както за софтуерните приложения, които използват, така и за електронните ресурси, които имплементират в уроците си.

Начало на уебинара: 30 март 2020 г., вторник, от 13.00 ч.

Продължителност: 1 час и 30 минути.

Необходимо е предварително желаещите да участват да заявят участието си в уебинара, като попълнят съответната форма на сайта на ДИПКУ.

Регистрацията и участието са напълно безплатни.

ДИПКУ: „Ако сте готови да споделите опита си в електронното обучение на ученици, пишете на dipku_sz@abv.bg или се свържете с ас. д-р Дончо Донев на 0887 160 565. Вярваме, че заедно можем да се справим в необичайната ситуация и да излезем от нея по-добри специалисти и хора.“
#


бутони за споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн