Награди за учениците от клуб „Млад журналист” в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
nie (1)Екипът на клуб „Млад журналист” към Центъра за подкрепа за личностно развитие към Община Стара Загора, с ръководител Розалина Карамалакова е удостоен със специална награда на Историческия музей град Разград в Осмия национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“. Отличието е в раздел „Публицистика“.

В раздел „Интервю“ в трета възрастова група с поощрителна награда е отличен и единадесетокласникът Йордан Тенев за интервюто с проф. Христо Пимпирев: „На ледения континент има много още тайни за разкриване”.

В раздел „Коментар” още един представител на клуба – Иван Деков -17 г. заема призовото второ място с коментара си за филма Joker.

Второто място в раздел „Колективно интервю” е отново за старозагорския екип на електронното издание „Свободна зона“, както и второ място в раздел Електронни вестници – средни училища.

Грамотите и наградите на всички екипи и индивидуални участници ще бъдат изпратени по пощата, уведомяват организаторите на конкурса.

Младежите-журналисти от Стара Загора са двукратни носители на първо място в Националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов“, носители на специална награда на РУО Разград и на община Разград.
#svz

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн