Тракийският университет подготвя условията за квалификация на специалисти по клинична хомеопатия от есента

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
TrU-6Ректорът на Тракийския университет доц. д-р Добри Ярков проведе среща с д-р Райна Томова – управител на Европейска школа по клинична хомеопатия и д-р Драгомир Грудев – почетен председател на Българска хомеопатична организация във връзка с бъдещо разкриване на следдипломна квалификация по Клинична хомеопатия.

Идеята е да бъде подписан договор за сътрудничество с Европейската школа по клинична хомеопатия и Тракийския университет, който ще предостави възможност на желаещите лекари да се специализират.

Обучението е две години, като включва шест съботно-неделни семинара през първата година и пет през втората година в Стара Загора.

Медиците, успешно завършили курсовете на обучение по Клинична хомеопатия, ще получават Сертификат от Тракийския университет, а обучението се признава за продължаваща квалификация от Българския лекарски съюз и Българския фармацевтичен съюз.

Европейската школа по клинична хомеопатия има сключени партньорства и с Медицинските университети в София, Пловдив, Варна и Плевен.

Възможността за квалификация в Стара Загора ще бъде отворена още през септември месец, след сключване на договор за сътрудничество.
#


spodelime


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн