34-годишната Златина Иванова пое организацията на БСП в Опан

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
В Мъглиж гласуваха доверие на досегашния председател Дияна Янева
*

Златина Иванова

Златина Иванова

Младежкият лидер Златина Иванова е избраният председател от социалистите в Опан. Това стана на 21-та отчетно-изборна конференция, след като от поста се оттегли Румяна Динева. Тя е на 34 години, юрисконсулт в частна фирма. Има опит като кметски наместник, ръководител група съветници и зам.- председател в местния парламент. Новото партийно ръководство се състои от 11 члена, а контролната комисия от 5. В 50-я Конгрес на БСП от Опан ще участват трима социалисти.

На Групата съветници конференцията възложи да провеждат ярка и конструктивна опозиционна политика. Приоритет в дейността им да са проблемите на жителите на община Опан и строгия контрол върху работата на кметската администрация и приетите от управляващите решения в местния парламент.

„Обединени в името на Мъглиж, да си подадем ръка и да продължим напред”, така призова социалистите преизбраният председател Дияна Янева, след като направи обстоен доклад за отчетния период. Общото събрание протече в дискусия за перспективите на БСП и общината. Партийните активисти изслушаха отчета на общинските съветници, представен от ръководителя на Групата Златко Острешев. Янева ще работи с общински съвет от 9 социалисти. Гости на общото събрание бяха депутатите Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, както и зам.-председателят на Областния съвет на БСП в Стара Загора Пламен Караджов.

Пресцентър
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн