БСП – Стара Загора преизбра Валентина Бонева за лидер

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
BonevaДосегашният общински председател на БСП в Стара Загора Валентина Бонева бе преизбрана за нов мандат. 80 социалисти дадоха подкрепата си за нея на 49-тата отчетно-изборна конференция. „Единство и промяна – това характеризира нашия форум. Единството е в посоката, идеите и екипа, а промяната е във всеки един от нас. Чака ни интензивна работа, тъй като следващите избори наближават”, каза Бонева, която се обърна с благодарност към своите връстници и ветераните в партията. Тя ги призова да дадат своя глас за младите в съответните органи.

В надпреварата за председателския пост участваха шестима кандидати, други шест си направиха отвод. На втора позиция с 37 гласа остана Борис Боричев. 131 делегати гласуваха 41-членен състав на общински съвет и 9-членна общинска контролна комисия с председател Корнелия Атанасова. Делегатите за 50-ия Конгрес са 13. Конференцията изслуша и прие отчетите на депутатите Драгомир Стойнев и Георги Гьоков за активната им дейност им в 44-то Народно събрание. На социалистите предстои организационно укрепване на структурите, увеличаване на доверието сред обществеността и активна политика на структурите и обединенията в БСП.

От понеделник в БСП – Стара Загора започват организация за прекия избор на председател на БСП, който ще се проведе на 26 април.

Пресцентър
#


spodelime


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн