Към Търговско-промишлена палата Стара Загора се обособява Направление Турция

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
8769867976В последните няколко години има засилен интерес на турския бизнес към региона на Стара Загора, както и обратно. За това съдейства доброто партньорство на ръководството и екипа на Старозагорската палата с различни турски организации, като Одринската търговско-промишлена палата, Одринската стокова борса и турските организации, участващи в европейската мрежа Enterprise Europe Network. Тези контакти се активираха особено след старозагорската културна и бизнес мисия в Одрин през април 2018 г., с участието на Държавна опера Стара Загора и след работната среща в Одринската стокова борса през юли 2019 г.

Въз основа на всичко това и за подобряване на бъдещите комуникации с бизнеса и различни бизнес организации в Република Турция, към Търговско-промишлена палата Стара Загора се обособява Hаправление Турция с координатор Исмет Чавушоглу, собственик и управител на фирма “Елте Инженеринг” ООД, дългогодишен член на Палатата, който има сериозни заслуги за успешното развитие на отношението между Търговско-промишлена палата – Стара Загора и Турция. Офисът на новото звено ще бъде в Стара Загора, ул. Темида 5, където, освен в централния офис на Палатата, ще могат да се осъществяват двустранни бизнес срещи с всички необходими условия за това, включително с комплексно бизнес обслужване и с турско-български превод.

Контакти:

Tel. +359 886917611, +90 5323456117
email: office@chambersz.com, ismet@elte.com.tr
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн