Общинската комисия по безопасност на движението в Стара Загора – с нов заместник-председател

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
В Община Стара Загора днес се състоя заседание на Комисията по безопасност на движението, по време на което бе избран новият й заместник-председател. С пълно мнозинство бе подкрепена кандидатурата на общинския съветник Иван Чолаков.

15 бяха молбите и предложенията от граждани, които членовете на комисията разгледаха.

Част от постъпилите заявления бяха за регулиране на движението в райони с обществени паркинги, както и предотвратяване на възможност за паркиране на МПС върху тротоарни площи.

Обсъдени бяха възможностите за поставяне на знаци, указващи възможност за паркиране, така че да не се създават предпоставки за инциденти, както и монтиране на антипаркинг елементи.

По препоръка на председателя на комисията и ресорен зам.-кмет на Стара Загора Йордан Николов (на втората снимка) част от предложенията ще бъдат насочени към екипа, който в момента работи по изготвяне на Генерален план за движение, за да има синхрон и намаляване на конфликтни ситуации между пешеходци и шофьори.

Гражданите, които имат входирани сигнали, ще получат обратна информация за взетите днес решения.

IMG_1074IMG_1070

IMG_1060IMG_1067
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн