Магазин за хранителни стоки от литовската верига T MARKET вече и в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
20200305_083233Водещата верига магазини за хранителни стоки T MARKET откри своя първи магазин в Стара Загора. Той се намира в жк. „Железник”, на ул. „Загорка” 38. Това е 85-ият супермаркет на веригата, която вече присъства в 41 града в страната. Магазинът беше открит от Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“, който преряза лентата пред насъбралите се нетърпеливи клиенти на новия търговски обект.

„Изключително щастливи сме, че днес откриваме първия си обект в един от най-красивите, големи и значими български градове! В този специален за нас ден искам да аплодирам големите крачки, с които веригата ни се движи нагоре по стълбите на успеха. За няколко години с много труд, желание, добро качество, уникални цени и най-добрите екипи T MARKET вече е една от най-предпочитаните вериги от магазини за пазаруване в страната!” – с тези думи пред гостите и новите служители Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“, откри новия търговски обект в града.

T MARKET Стара Загора, както всички магазини на веригата в страната, има за цел да бъде практичният помощник на всяко домакинство. Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват от ежедневни специални оферти и атрактивно ниските цени на разнообразни и качествени хранителни и други бързооборотни стоки.

Веригата, която в последните години успя да се превърне в едно от найпредпочитаните места за пазаруване на българите, най-накрая стигна и до любимата на всички Стара Загора. Новият T MARKET ще разполага с топла витрина, в която ще се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място.

Жителите на Стара Загора ще имат и възможността да се насладят на 100% прясно месо. Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти.

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2000 служители, превръщайки T MARKET в един от найголемите работодатели в България. Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.
#


бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн