Библиотека „Родина” представя романа „Изнудвачът”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Чамуркова_покана_плакатБел. ред.: на 6 март, петък, събитието беше отменено във Фейсбук.

Елена Чамуркова се завръща с нов политически трилър в Стара Загора. Срещата с автограф ще се проведе на 10 март (вторник) от 18:00 часа в Радио Стара Загора (ул. „Св. Княз Борис” 75).

„Изнудвачът“ е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.

„Изнудвачът“ идва като продължение на „Обществена поръчка“, за да разкрие безкомпромисния свят на властта, фалшивия медиен блясък и интригуващи любовни истории. Сюжетът разгръща своята „география“ и надхвърля мащабите на града и държавата, в който се развива действието. Това, освен история за властта и как тя трансформира човека, е разказ и за изборите, които правим. За доброто и лошото. За предателствата, приятелствата, разочарованията, моралните възходи и падения на управляващите и на тези, които се стремят към върха. За цената, която плащаме…

Всеки може да е изнудвач и всеки може да е жертва!

Елена Чамуркова е дългогодишен журналист в централни и регионални медии. Била е репортер, водещ и главен редактор на „Дарик радио“ – Велико Търново, както и репортер с ресор „политика и местна власт“ в областния всекидневник „Борба“. Магистър по българска филология и доктор по политология при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн