Мъжки тениски в различни стилове – идеи за моден стайлинг

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Начинът, по който изглежда съвременният мъж, е от съществено значение. За да се чувства той добре в кожата си и да прояви решителност и лидерски качества, необходимо е да намери този стил на обличане, който му подхожда най-добре.

Един от най-важните компоненти от състава на мъжкия гардероб и тази година си остават страхотните мъжки тениски, които отдавна са се превърнали в универсална алтернатива на различните блузи и ризи.

За всички тези господа, които желаят да бъдат наясно какви мъжки тениски ще са модерни през новия сезон, а също и как да ги комбинират с другата част от своя гардероб, сме подготвили ценни съвети от стилистите.

Мъжки тениски за всеки вкус

01a02Знае се, че съвременният мъж прекарва много време в офиса, спортува, отдава се на развлечения и релакс – за всяка една житейска ситуация е необходимо да бъде винаги в крак с модата. А едно от най-добрите решения е да заложи на разнообразните модели чудесни мъжки тениски, които тази година дизайнерите са подготвили в уникално разнообразие от стилове, щампи и цветове.

Те съвсем лесно могат да се комбинират с останалата част от гардероба, като изглеждат особено хармонично в стилове облекло като ежедневен, гръндж, фюжън, спорт, офис или нашумелия напоследък уличен стил.

Напълно универсални и толкова практични!

03Модерните мъжки тениски от flaro.bg могат да се комбинират с модни панталони, дънки, суитчъри, спортни сака, дънкови якета, шорти и всякакви спортни комплекти.

По отношение на материите днес съвременните дизайнери залагат предимно на материи като памук, лен, трикотаж, вискоза и други, а що се отнася до самия силует, модни са много тениските с V-образно деколте, закръглените в зоната на шията, както и тези, които са проектирани с яка и цип.

Новите модели със сигурност ще задоволят вкусовете както на господа, които си падат по по-сдържани модни стилове, така и на онези, които обичат да привличат внимание с по-нестандартни идеи.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн