Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Стара Загора отчете успешна година

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_0587IMG_0564Областният съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Стара Загора отчете своята едногодишна работа. По време на срещата на членовете на организацията бяха обсъдени приключилите мероприятия, както и набелязани нови за тази година.

Поздрав и пожелание за ползотворна работа на СОСЗР отправи председателят на Общинския съвет Мария Динева (на първата снимка).

Старозагорска област е първенец по предоставяне на социални придобивки за членовете на съюза, стана ясно от думите на полк. о.з. Стефан Пенев, председател на местната организация. Той благодари за подкрепата, която получава от Общинската администрация през годините.

Полк. Пенев уточни, че в Стара Загора е застъпена на високо ниво профилактиката на здравето. Очни, кардиологични, кръвни изследвания са само част от здравната грижа за членовете на СОСЗР.

По време на годишната среща с почетно членство бе удостоен д-р Кирил Добрев, който години наред подпомага организацията (на втората снимка). Грамоти и признателност получиха още представители на очен медицински център в града и членове на запасните офицери и сержанти.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн