Нови мъжки ризи от Flaro.bg

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
R1Доброто старо каре определено ще доминира модните тенденции при летните мъжки ризи за поредна година. Това лято вечната карирана риза ще върви ръка за ръка с тропическите мотиви. Естествено няма как да не споменем класическият „хавайски“ стил с неговите шарени дизайни на палмови листа и най-различни тропически цветя. За да представим тези два водещи дизайна за предстоящия пролетно-летен сезон, ние подбрахме 3 модела мъжки ризи от новата колекция на Flaro.bg.

Мъжката червена карирана риза със сигурност не е в обичайното каре, което всички сме свикнали да виждаме. Тази модерна риза с дълъг ръкав е комбинация от квадратни и правоъгълни фигури, описани от ивици каре. Със своите ярки и тъмночервени нюанси тази риза определено впечатлява с ново представяне на добре познатия класически модел мъжка риза. Можете да носите този артикул на работното си място за един изискан и същевременно спортно-елегантен външен вид.

R2Ако не се страхувате да експериментирате, Flaro.bg имат богата колекция от интересни и дори екстравагантни модели мъжки ризи и дрехи. Модерната мъжка карирана риза с дълъг ръкав е точно такъв модел – пресечените линии в преобладаващ тюркоазено син цвят са в издържано геометричен стил и изобразяват миниатюрни пейзажи. Това още повече подчертава белият фон на ризата, което я прави абсолютно подходяща за всякакви поводи. Можете да носите тази риза както на работа, така и в ежедневието или на парти.

R3Накрая, но не на последно място, идва мъжката лятна риза с къс ръкав. Тя е добре издържан тропически стил. С принт от екзотични цветя в маслено зелено и акценти в червено, бяло и лилаво, тази риза е идеалната добавка към Вашите къси панталони и кецове. Понеже се вписва перфектно в стандартния ежедневен тоалет, този модел е един от малкото модели летни мъжки ризи, които биха изглеждали еднакво стилни независимо от комбинацията от дрехи, в който го включвате.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн